Мармелад із соку та меду

Довго ми експериментували з мармеладом ... Пробували робити його з різних фруктів і ягід, з агаром і пектином. Але завжди виходило щось на зразок застиглого джему ... Один раз ми заморочилися і спробували зробити мармелад з чистого прозорого соку полуниці, без кісточок, без м'якоті. І ось нарешті вийшов ідеальний мармелад - прозорий, при відкушуванні він красиво сколювався і був дуже смачним! В якості підсолоджувача ми поклали мед, а в якості згущувача використовували агар.

Все літо ми проводили випробування з різними ягодами і фруктами. Так народився мармелад зі смородини чорної і червоної, з малини, полуниці, агрусу з лісовою суницею, вишні та абрикоса. Ми зберегли соки з ягід в банках, щоб всю зиму можна було ласувати смачним і свіжим мармеладом.

І тепер можемо запропонувати спробувати його і Вам. У цього мармеладу дуже простий СКЛАД: 100% СОК ЯГОДИ + КВІТКОВИЙ МЕД + АГАР. У закритій баночці він може зберігатися при кімнатній температурі рік і більше. А ось після відкриття бажано з'їсти його протягом місяця і зберігати в холодильнику.

 

Вишневий мармелад (200 г) 90,00 ГРН за одиницю
5 5 3 Product
Немає
Полуничний мармелад (200 г) 90,00 ГРН за одиницю
5 5 1 Product
У кошик
Малиновий мармелад (200 г) 90,00 ГРН за одиницю
5 5 1 Product
Залишилось 1 шт.
У кошик
Смородиновий мармелад (200 г) 90,00 ГРН за одиницю
5 5 1 Product
Немає

Контактна інформація

З будь-якими питаннями та пропозиціями звертайтеся за телефоном чи напишіть листа на нашу електронну скриньку.

Тел: (098) 3276478

Фотогалерея