Медові сиропи

Медові сиропи - це сік ягоди і мед з літнього різнотрав'я. Це наші власні ягоди, вирощені без єдиної обробки будь-якими препаратами. Стиглі свіжі ягоди ми заливаємо рідким медом і залишаємо на деякий час, щоб вони пустили сік. Після того, як ягідки увберуть в себе частину меду і поділяться з ним соком, ми відправляємо їх в сушарку - так виходять ягідні цукати.

А сироп ми пастеризуємо і використовуємо надалі протягом року як чудовий ароматний і корисний ягідний концентрат. У закритій пляшці сиропи можуть зберігатися скільки завгодно. А ось після відкриття їх потрібно ставити в холодильник, де вони без проблем зберігаються близько місяця (при більш тривалому зберіганні може початися невеликий процес бродіння через невисоку концентрацію природнього цукру).

Ягідно-медові сиропи можна додавати в каші або десерти, просто розбавляти водою і пити як компот. Можна додавати малюкам в перші прикорми. Способів застосування маса, а головне - ці натуральні ласощі зовсім без цукру.

Контактна інформація

З будь-якими питаннями та пропозиціями звертайтеся за телефоном чи напишіть листа на нашу електронну скриньку.

Тел: (098) 3276478

Фотогалерея