Дозвольте нам представити нашу пастилу. Домашню, натуральну, дуже смачну. Ми робимо пастилу з цукром і без цукру. Дітям більше подобається з цукром. Ми його додаємо зовсім небагато і цього достатньо, щоб вони ласували пастилою з задоволенням і не просили магазинних цукерок :) З цукром у нас пастила яблук та чорної смородини. Пастила м'якенька і дуже ароматна.
Пастила з яблук, груш і абрикос не потребує ніяких додаткових добавок солодощі. Вона прекрасна за поєднанням кислоти і солодощі. Звісно не така м'яка і ніжна, як пастила з цукром. Але головний її шарм в натуральності смаку (хто пробував - той розуміє про що йде мова). На наш погляд, вона ідеальна. Їмо її кожен день - відчуття дуже хороші! Загалом, для тих чиї смакові рецептори очистилися і відвикли від білого цукру - це просто смакота :)
Ще важливо, що ми виготовляємо пастилу для себе, а тому не додаємо туди нічого, щоб робило її більш привабливою зовні. При приготуванні термічно не обробляємо ні яблука, ні ягоди, щоб зберегти максимум корисних речовин.