Низковуглеводний шоколад

Шоколад без цукру з низьким вмістом вуглеводів - це здорова і, головне, СМАЧНА альтернатива традиційним солодощам. Його їмо ми самі і даємо своїм дітям. Він не викликає різкого стрибка інсуліну і цукру в крові, не призводить до розвитку діабету, не викликає залежності. Його чудово їсти на дієті з метою скинути зайву вагу, тому що в ньому 0% цукру і виключно корисні жири, які необхідні нашому організму для підтримки стабільного гормонального балансу, а це є однією з найважливіших умов для здоров'я і довголіття. Такого шоколаду багато не з'їси, тому що він чудово насичує і надає енергії.

Рецептуру шоколаду ми ретельно розраховували під КЕТО-дієту, тому що нам самим вона дуже цікава, і серед наших знайомих накопичилося вже достатньо позитивного досвіду щодо нормалізації ваги і відновлення здоров'я на кето-дієті.

Самі ми можемо упевнено заявити, що низьковуглеводне харчування - це дуже круто! По-перше, що помічаєш на собі, це те, що різко знижується бажання поїсти некорисних солодощів. Можна досхочу наїдатися нормальною не знежиреною їжею, при цьому відмінно себе почувати і худнути. Загалом, для всіх, хто c дитинства є цукрозалежним, як і ми - дуже рекомендуємо спробувати!

Та й чого вже соромитись - нам є чим пишатися. Адже наш шоколад дійсно професійний. Ми робимо його на професійному меланжері, з натуральних какао бобів. Шоколад ретельно перетирається близько двох діб кам'яними жорнами. Потім ми темперуємо його за допомогою спеціального обладнання. Застигає шоколад в спеціальних полікарбонатних формах. В результаті плитка шоколаду стає ідеально глянсовою і найніжнішої текстури, вона з тріском ламається, хрумтить при відкушуванні і майже не тане в руках навіть у спеку.

P.S .: Детальний опис кожного виду шоколаду, його склад, калорійність, БЖУ, вміст клітковини можна почитати, клікнувши на назві. 

Контактна інформація

З будь-якими питаннями та пропозиціями звертайтеся за телефоном чи напишіть листа на нашу електронну скриньку.

Тел: (098) 3276478

Фотогалерея